Bayilik İçin Bayim Olur Musun Fuarı Neden Çok Önemli?

Bayilik Arıyorsanız Bayim Olur Musun Fuarını Kaçırmayın!

Çok uzun yıllardır Medyafors Fuarcılık tarafından başarıyla düzenlenen ve Ulusal Franchise Derneğimiz UFRAD tarafından desteklenen “Bayim Olur Musun?” Fuarı yatırımcı ile franchise vermek isteyen firmaları bir araya getiren en büyük sektörel fuardır.

Bu fuara katılan yatırımcılar ilgilendikleri markalar ile irtibata geçip detaylı bilgiler alırken,fuar katılımcısı firmalar ise bir çok yatırımcı ile görüşerek franchisee adaylarını belirleyebilmektedir.

Markalar açısından bu tarz fuarlarda olmak oldukça önemlidir. Normal şartlarda ulaşması zor olacak kadar yatırımcı ile görüşerek,markalarını detaylı şekilde anlatma fırsatını yakalayacaklardır. Yıllar önce yapılmış olan bir araştırma sonucuna göre Türkiye’de çalışan beyaz yakalıların %95’i kendi işini kurmayı hayal ediyor. Ancak bunların çok azı gerekli adımı atabilecek cesareti gösteriyor. Dolayısıyla Bayim Olur Musun fuarında oldukça fazla franchisee adayı ile görüşme şansınız olsa dahi fuardan sonra ilgilisi devam eden aday sayısı azalabilir.

Önemli olan bu adaylar arasında gerek finansal, gerekse sosyal statü olarak uygun adaylar ile sürece devam edebilmektir. Zaten Franchisee seçme kriterlerini doğru belirlemiş olan markalar açtıkları franchise mağaza sayısından çok franchisee kalitesine ve kendi çalışma şartlarına uygunluğuna daha çok dikkat etmektedir. Bir markanın doğumu ve büyümesi oldukça zorlu bir süreçtir. Bu süreci doğru yönetebilen ve alt yapısını doğru kurgulayan markalarında yaşama süreleri çok uzun olmaktadır. Bu kadar zorlu bir süreçten geçen markanın emanet edileceği franchisee adayının da buna uygun olması gerekmektedir.

Yatırımcı açısından değerlendirdiğimizde ise bu fuara katılmak yatırım kararını oldukça kolaylaştıracaktır. Çünkü fuar katılımcısı hemen her bütçeye uygun yüzlerce marka olduğundan ,kendi yatırım gücüne uygun olabilecek bir markayı mutlaka bulabileceklerdir.

TFC Danışmanlık olarak hem Bayim Olur Musun fuarına katılan firmalara hem de yatırımcı adaylarına yardımcı olabilmekteyiz.

Bayilik kategorimize geri dönebilir ya da danışmanlık hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir